Følg Lerøy Seafood Group

Lerøy går inn som generalsponsor av Lavkarittet i Storfjord kommune.

Nyhet   •   jul 05, 2016 11:22 CEST

Det 20. Lavkarittet arrangeres 13. august. Bildet her er fra fjorårets ritt.

Lerøy Aurora er stolt generalsponsor av Lavkarittet

Lavkarittet er et terrengritt på ca 67,5 km, med en total høydestigning på ca 1200 meter, som går i naturskjønne omgivelser over fjellet fra Hatteng til Skibotn i Storfjord kommune.

For Lerøy er det viktig å være tilstede og støtte opp om arrangement i de regionene vi er representert. Lavkarittet er viktig for regionen og vi i Lerøy heier på dem og støtter dem i deres ambisiøse målsetning om å bli en nasjonal sykkelfest som setter tydelige lokale fotavtrykk i form av ringvirkninger, verdiskaping og stolthet!

Lavkarittet uttrykker stolthet over samarbeidet som er etablert med Lerøy.

- Lerøy er en perfekt match for oss. Også Lerøy er opptatt av lokal, regional og nasjonal utvikling og verdiskapning. Med Lerøy på parti, vil vi være styrket i arbeidet med å nå vårt ambisiøse mål: En nasjonal sykkelfest som setter tydelige lokale fotavtrykk, sier Rittleder Hans Erik Steinnes

Lavkarittet har hatt en formidabel vekst de siste årene, og etablert seg som nordkalottens største og viktigste terrengsykkelritt. Mye entusiasme og frivillig arbeid er gjort for å oppnå den posisjon. Hele organisasjonen er profesjonalisert, samarbeidet med næringslivet er styrket, løypen er totalt endret og sykkelfesten varer fra start på Hatteng til målgang i Skibotn.

- Stikkordet er kvalitet – i alle ledd. Både vi og Lerøy vet at man lykkes med en slik strategi: enkel i ord, men den krever mye av oss for å gjennomføre. At vi nå skal utvikle oss sammen med Lerøy, gjør oss trygg på at vi skal fortsette den fine utviklingen som Lavkarittet har hatt de siste årene, sier Steinnes.

Det 20. Lavkarittet arrangeres 13. august! Velkommen til solrike Skibotn og terrengsykkelrittet Lavkarittet! 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.