Følg Lerøy Seafood Group

Norsk påleggslaks inntar Belgia

Nyhet   •   sep 22, 2015 22:52 CEST

I Norge har vi hatt tilgang på rundskåret påleggslaks lenge, men ikke med smak av spansk krydder. Det fristet i Belgia som nylig har lansert produktet.

I jsommer åpnet den store belgiske supermarkedkjeden Delhaize dørene for Lerøys røkte spanskkrydrete påleggslaks. Kjeden har valgt påleggslaksen etter at den vant prisen «Seafood Prix d’Elite» på den europeiske sjømatmessen i Brussel.
Belgia er et internasjonalt sammensatt land, og emballasjen er dermed produsert i tysk, fransk og nederlandsk variant. På denne måten blir det belgiske markedet et godt testmarked for lansering i andre europeiske land. Påleggslaksen finnes i 136 supermarkeder og 81 franchise-butikker i Belgia.

Lerøy har gjort det enkelt å ha laks på skiven hver dag. Med påleggslaks kan du lett spise fisk til frokost, lunsj og kvelds. Perfekt for deg som liker brød! Bare se her:


Prøv også påleggslaks med:
• kremost, salatblad og en liten kvist timian på toppen
• majones, salatblad og et tynt strøk med sennep
• hvitløksmajones, agurkskiver og en bit rød paprika
• majones, smør eller ingenting. Barnas favoritt!

Varier gjerne med ulike typer brød. Prøv påleggslaks på brød med smak av urter, landbrød av surdeig, polarbrød, lefser, potetkaker eller tortilla.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.