Følg Lerøy Seafood Group

Nok et kvartal med rekordpriser og rekordresultat

Pressemelding   •   aug 18, 2016 08:24 CEST

Rekordhøye priser på atlantisk laks i andre kvartal

Lerøy Seafood Group (LSG) oppnådde et driftsresultat før verdijustering av biomasse på MNOK 760 i andre kvartal 2016, mot MNOK 370 i samme periode i 2015. Det tilsvarer et driftsresultat før biomassejustering per kg på NOK 18,5 mot NOK 9,2 på samme tid i fjor.

  • Prisen på atlantisk laks var rekordhøy i andre kvartal, og med dette som viktigste driver oppnår Lerøy Seafood Group den høyeste omsetning og det høyeste driftsresultat i noe kvartal i konsernets historie, sier konsernleder Henning Beltestad. Vi er fornøyd med å presentere et rekordresultat, men vi har fortsatt et betydelig forbedringspotensial. Det er vårt fokus, og det jobber vi knallhardt med, fortsetter han.

Les mer her:
Rapport/report: https://www.leroyseafood.com/no/Investor/Rapporter/Finansielle-rapporter/Kvartalsrapporter/

Presentasjon/presentation: https://www.leroyseafood.com/no/Investor/Rapporter/Presentasjoner/

Lerøy er et av verdens største sjømatkonsern med røtter tilbake til 1899. Omsetningen i 2015 var på drøye 13 milliarder kroner. Hovedkontoret er i Bergen og bedriften har rundt 2 500 ansatte i inn- og utland.
www.leroy.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.