Følg Lerøy Seafood Group

Steinbit rett i ovnen – enklere blir det ikke

Pressemelding   •   mai 23, 2016 08:30 CEST

Steinbit naturell servert på en smakfull grønnsakseng

I løpet av bare 15 minutter kan du dermed lage både steinbit sweet chili og ørret med sitrusrub. 

– Alle produktene i rett i ovnen-serien egner seg også godt på grillen, opplyser produktutviklingssjef i Lerøy, Fredrik Hald.

Sommersmak

De ferske nyhetene er lettvint å lage og byr på smaken av sommer. I tillegg til naturell steinbit og ørret, satser Lerøy på krydrede varianter.
– Rub er et grovere krydder som setter bedre smak på ørreten, og sitrus er en smak de aller fleste liker. Dessuten passer det godt med friskhet til fisk, sier Hald.

Slik lager du krydret ørret på grillen

Hverdag og fest

Den sterke smaken sweet chilisaus byr på er populær i norske hjem, og passer utmerket til å marinere steinbiten i. Det har Lerøy nå gjort for deg.

– Fisken er klar til å settes rett i ovnen og kan brukes til alle typer anledninger og med variert tilbehør, sier Hald.
Selv om fisken neppe vinner noen skjønnhetskonkurranse, skattes det kritthvite kjøttet høyt og steinbiten har for mange blitt en favoritt. Den har en fast og fin konsistens som gjør at den er ypperlig til å bruke til en rekke forskjellige retter – som alt fra ris og wokgrønnsaker til å tre dem inn på fiskespyd med barnas favoritter fra frukt og grønt-disken.

Se her for mer inspirasjon.

Lerøy er et av verdens største sjømatkonsern med røtter tilbake til 1899. Omsetningen i 2015 var på drøye 13 milliarder kroner. Hovedkontoret er i Bergen og bedriften har rundt 2 200 ansatte i inn- og utland.
www.leroy.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.